Principal Elenc Equip Trailer Patrocinadors Castellano

Elenc de La Ordre de l'Aixa

Personatges i Elenc

Els personatges de la pel·lícula estan pensats per a un llargmetratge o bé una sèrie de televisió, però faran la seva aparició, encara que sigui breument, en el curtmetratge. Aquests són els principals.

 

Marina

És la protagonista, esposa de Pere de Sentmenat, cavaller i membre del Consell de la ciutat.

Té una mancança personal, que busca suplir sent la musa del seu marit, que ha tingut una exitosa carrera en gran part gràcies a ella.

Montserrat Ocaña

Membre, actriu i fundadora de la Cia. "Tèquina Teatre", amb aquesta companyia i amb l'obra "Elsa i Anna" (seleccionada per a participar a la "Mostra de Teatre de Barcelona") va debutar com a actriu.

El 2011 va protagonitzar, al costat de Rosa Nicolás, el curtmetratge "Davant l'aranya" dirigit per Marc Nadal. Finalista a Barcelona Creative Commons BccN. Seleccionada al premi millor actriu al festival de Curts per amor a l'art.

Més de Montserrat...

Teresa

És mare de família, esposa d'un comerciant. El seu matrimoni no té amor i té un vici que prova d'amagar de la seva família, però el seu amor pels seus fills li dóna motivació per a tot.

Isabel Llanos

Psicòloga i coach de professió, va quedar apassionadament enamorada de la interpretació quan aquesta li va oferir un nou prisma, molt més intens i potent, de les emocions humanes.

En l'enriquidor camí de 21 curtmetratges i un llargmetratge, ha tingut la fortuna de compartir guies com Javier Galitó-Cava, John Strasberg, Boris Rotestein, Santiago Zannou.

Més de Isabel...

Ruth

És una vídua que està molt satisfeta amb la seva vida sola, a càrrec del seu destí i el taller de talabarderia que el seu marit li va deixar. Té aprenents, viu còmodament.

La possibilitat de la mort en aquest setge l'aterra, però també és una possibilitat de redempció, té alguns secrets que li ocasionen càrrecs de consciència.

Teresa Roig

És una versàtil actriu amb desenes de crèdits en teatre, cinema i televisió. Té una sòlida formació acadèmica en teatre en general i, sobretot, actuació i dansa.

Les seves habilitats inclouen la dansa, l'esgrima i la música. Ha participat en espectacles orientats tant a adults com a tota la família.

Més de Teresa...

Aldonza

Aldonza és la dona de l'alcalde de Tortosa. És una dona fèrria, que valora els bons costums, la moral religiosa i l'ordre.

Però també valora la vida dels seus i la supervivència de la ciutat...

Mercè Montllonch

La seva carrera davant la càmera va començar a obrir-se pas en televisió, en diversos anuncis publicitaris, i destaca per la seva participació en sèries com La Riera de TV3 o Punt de Trobada de TV10.

Va ser guardonada amb el 1er. Premi Repartiment - ShowCase Fabrica Moritz pel seu rol protagonitzant la web sèrie VOSTÉ NO ÉS AQUÍ. Ha participat en el llargmetratge "Asmodexia" dirigit per Marc Carreté que es va estrenar en l'última edició del SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. I en el llargmetratge hispanoalemany, "Gabriel" dirigit per Benjamin Chimoy.

Més de Mercè...

Guillem Ramón de Montcada

És l'alcalde de Tortosa, un dels líders del setge que fa uns mesos va aconseguir conquerir la mateixa ciutat.

Fins ara la seva preocupació ha estat controlar els aspectes polítics i econòmics de la seva naixent ciutat, però el setge amenaça amb acabar-ho tot.

Josep Maria Alejandre

Josep M. Alejandre, és un actor polifacètic sorgit del teatre amateur català. Premiat en diverses convocatòries pel seu treball com a actor principal en els escenaris, en aquests últims anys ha participat en sèries de TV i en un centenar de projectes cinematogràfics nacionals i internacionals. En la seva formació actoral trobem noms de mestres de l'escena com Peter Gadish o Ramon Fontserè.

També ha aprofundit en el coneixement d'actuació davant de la càmera, llenguatge corporal i de lluita escènica, entre d'altres. També es dedica al doblatge i la locució de projectes videogràfics, videojocs, relats dramatitzats, etc.

Més de Josep...

Pere

És la mà dreta de l'alcalde, un cavaller que ha guanyat prestigo per les seves habilitats tant militars com diplomàtiques.

Viu un matrimoni feliç, malgrat alguna mancança i la sospita que necessita a la seva esposa tant com ella ho necessita a ell.

Albert Nualart

Ha consolidat la seva carrera d'actor en intervenir en més de cent curtmetratges, y alguns llargmetratges. També ha tingut els seus passos per el teatre y una llarg lista de titols en el món de la publicitat, videoclips y altres tipus d'aparicions a TV3, com l'aclamada sèrie La Riera.

Especialitzat en conduccion i lluita escènica, comparteix la interpretació amb el món de l'esport professional.

Más de Albert...