Principal Elenc Equip Trailer Patrocinadors Castellano

Equip de La Ordre de l'Aixa

Producció

La marca dirigida per Alejandro Alcántara que es dedica a produir sèries web diferents i contingut orientat a un públic intel·lectual, nerd i cinèfil.

Més de Piedramuda

Un grup de producció artística dedicat a la integració multicultural i a donar sostenibilitat a projectes artístics. Recentment vam presentar una obra de teatre de dos elencs, "La història de un árbol".

Més de Open Art Association

Contacto

Si desitges contactar-nos, pots escriure a: info@laordendelhacha.com o trucar al 6 257 90904 a Barcelona

Equip

Director i Guionista

Alejandro Alcántara

Llicenciat en Ciències de la Comunicació, amb especialitat en Producció Audiovisual pel Tecnològic de Monterrey, Mèxic.

Ha sigut guionista de 5 curtmetratges i director i guionista de 3 curtmetratges, el últim dels quals va guanyar un festival local de cinema i va ser a la mostra del Festival Internacional de Cinema de Monterrey, 2006.

Actualment publica, sota la marca Piedramuda, la sèrie web “Lo mejor de lo peor del cine mexicano”, que compta amb 43 episodis fins al moment, i la sèrie de filosofía, ciència i humanisme Ecos del Universo .

Productor General

Ricard Izquierdo

Gerent de localitzacions en diversos projectes audiovisuals, ha col·laborat en la realització d'una fusió de vídeo i teatre per al 5º aniversari de la PAH de Badalona.

Com a part d'Open Art Association, ha realitzat dos curtmetratges exhibits a la Filmoteca de Barcelona, la Filmoteca de Madrid, el CCCB i Cinemes Girona (entre altres), i un va ser seleccionat per al festival Filmets de Badalona.

Va ser encarregat de l'attrezzo a l'obra de teatre "La historia de un árbol" de Carolina Rivas.

Direcció d'art

Rocío Alvárez

Llicenciada en Ciències de la Comunicació, amb màster en Direcció en Comunicació i Recursos Humans. Treballa per compte propi en la realització i edició d'audiovisuals.

Com a part d'Open Art Association, va realitzar dos curtmetratges exhibits a la filmoteca de Catalunya, la filmoteca de Madrid, el museu CCCB i Cinemes Girona (entre d'altres). Va treballar com a segon assistent de direcció a l'obra de teatre "La historia de un árbol" de Carolina Rivas.

Productor Associat

Oriol Fort

Esperit inquiet, ha fet teatre, ràdio, cinema i televisió. Des de davant o darrera les càmeres, bambolines o micròfons. També ha fet algunes incursions al món de la música. Darrerament ha treballat com a actor a l'obra de teatre "La historia de un árbol", de Carolina Rivas.

Actualment està preparant el seu primer curt, en el que és guionista, actor i productor, i està treballant en el guió d'una sèrie policíaca. Local Audiovisual